TÉMÁK, Kategóriák

Hogyan támogatja a teherbeesést a zöld tea és a perui maca gyökér?

562
HOZZÁSZÓLÁS:

Napjainkban egyre több pár próbálkozik sikertelenül a gyermekvállalással, aminek számtalan oka lehet, köztük talán az is, hogy egyre egészségtelenebbül élünk és étkezünk, így szervezetünk könnyedén elveszítheti egyensúlyi állapotát. terhesseg-10

Ha pedig egészségügyi és hormonális problémákkal küzdünk, akkor egészen biztosan nehezebben jöhet létre a fogamzás. Ezért alapvető fontosságú lehet szervezetünk méregtelenítése, illetve feltöltése létfontosságú tápanyagokkal és antioxidánsokkal, amik biztosítják egészséges működését.

A Zöld tea és a perui Maca gyökér jótékony hatásai

A Zöld tea és a perui Maca gyökér kitűnő hatékonysággal képes a hormonháztartás egyensúlyát helyreállítani, valamint teljes körűen támogatják a szervezet optimális és kiegyensúlyozott működését. 

A zöld teában és macában található antioxidáns vegyületek nem csak a káros szabadgyökök romboló hatásait akadályozzák meg, hanem képesek hozzájárulni a menstruációs ciklus beszabályzásához is, ami alapvető fontosságú a fogamzás létrejöttének szempontjából.

A perui maca gyökér kiérdemelte a szuperélelmiszer elnevezést, ami nem is véletlen, hiszen tele van számunkra létfontosságú vitaminokkal, nyomelemekkel, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal és egyéb nélkülözhetetlen tápanyagokkal, melyek mintegy feltöltik szervezetünket, így az ismét kiegyensúlyozottan leóhet képes működni.

A maca többek között tartalmaz fehérjéket, növényi rostokat, szénhidrátokat, ásványi sókat, telítetlen zsírsavakat, kalciumot, cinket, vasat, magnéziumot, foszfort, ,B1-, B2-, B12-, C-és E-vitaminokat, de megtalálható benne a tanin és szaponin is.

A maca gyökér, vagy más néven  a perui zsázsa legfontosabb termékenységet elősegítő hatása, hogy kivételesen hatékonyan és teljesen természetesen képes serkenteni a belső elválasztású mirigyek működését, ami által létrehozza a különféle hormonok közötti megfelelő egyensúlyt.

A maca adaptív módon hat, vagyis teljesen alkalmazkodik a szervezet aktuális állapotához, és így az alacsony szintű hormonok termelését fokozza, míg a túl magas szinten álló hormonok termelését csökkenti.

Tehát a maca különösen eredményesen képes a szervezet hormonháztartását kiegyensúlyozni, ami által jelentősen hozzájárulhat a meddőségi problémák leküzdéséhez.

Természetesen mindezekhez a hatásokhoz időre van szüksége a zöld teának és a macának, hiszen a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállítása nem megy egyik napról a másikra. Azonban rendkívül lényeges, hogy ez a két növény teljesen természetes módon képes visszaállítani a hormonális egyensúlyt és a szervezet optimális működését, miközben számtalan jótékony hatást fejt ki egészségünkre nézve.

Mindezek miatt érdemes lehet kipróbálni mindazon pároknak, akik már hosszú ideje sikertelenül próbálkoznak a teherbeeséssel, hiszen lehetséges, hogy ezzel elkerülhetik a mellékhatásokkal is rendelkező hormonterápiát.

Ha szeretne még több hasznos információt olvasni a Zöld tea és a Maca termékenységet elősegítő hatásairól, akkor KATTINTSON IDE, ahol mindent megtudhat a meddőség leküzdésének természetes lehetőségeiről!

562
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]